maandag 26 september 2011

DMC doos

Hallo,

zoals jullie misschien al hebben begrepen heb ik teveel hobby's en nog meer spullen voor al die hobby's. Nu heb ik er 2 gecombineerd. Had allemaal losse kaartjes met DMC borduurgarens die rond slingerden en nog een lege theedoos. 1 en 1 is dan 2, van de theedoos een DMC doos gemaakt. Er zaten schuine vakken in de doos dus heb ik van grijsboard zelf de vakken gemaakt. Het geheel is bewerkt met designpapier van Tim Holtz, ook heb ik stempels, klosjes, knopen, schaartje en swirls gebruikt. de centimeter is bij de Blokker vandaan, het is een rolmaat waar ik een klein stukje van heb gebruikt. Het schaartje en de klosjes heb ik bij Doe@Ding gekocht. Plaatje is van het internet en de knopen komen bij oma vandaan.


enkele detailfoto's




de binnenkant, de vakverdeling


het deksel, vintage en met swirlstempels bewerkt.


Bedankt voor het kijken en tot later, groetjes Jannie.

vrijdag 23 september 2011

Vakantie

PECH


Hallo allemaal,

nou het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Heb al maanden last van mijn achilluspezen en moest hiervoor naar de orthopeed. Resultaat heel veel weken gips, en dat betekent geduld hebben en die eigenschap heb ik wel voor het scrappen maar niet als ik niet uit de voeten kan.

Nu hadden we ook onze vakantie al geboekt en zijn dus toch weggegaan. Rolstoel geregeld en andere hulpmiddelen. Fijn dat er zulke vriendinnen zijn die je zelfs over de hei willen rijden. Nou ja rijden we zaten na 150 meter muurvast in het mulle zand waarna Marion en Jet de slappe lach kregen en het wel even duurde voordat we weer op de verharde weg waren.

zo ziet de slappe lach er uit.


De fotograaf (Jet) heeft ondanks het lachen toch nog een foto voor elkaar gekregen.

Doordat ik vanwege de spitsvoetstand van het gips niet kon lopen en mijn been hoog moest liggen kon ik ook geen kaarten, doosjes of andere scrapzaken maken. Maar ja stil zitten is niet mijn ding LOL. Dus dan maar iets verzinnen dat ik in mijn stoel kon doen, nou dat is gelukt hoor. Had namelijk voor mijn verjaardag 2 bolletjes lintwol gekregen om sjaaltjes te breien. Het lukte aardig maar ja een sjaal is binnen 2 uur wel klaar dus dan ga je je weer vervelen. Nou gelukkig op een half uur rijden van ons vakantieplekje was er een wolwinkel, het resultaat is een bonte verzameling sjaaltjes. Kun je er nog eens één weggeven moet je maar denken.


Ben nu wel weer wat mobieler en ben aan de opdracht voor de kerstpresentjes van Jet begonnen. 60 doosjes van kraft die bewerkt moeten worden. Als ik er een aantal klaar heb zal ik ze op het blog zetten. Fijne dag en ik ben blij dat ik weer achter de PC kan zitten en aan de hobby kan, tot later.

groetjes Jannie