maandag 22 oktober 2012

Hartje

Hallo allemaal,
 
afgelopen zomer ben ik in bij Hil geweest en als project had ik dit hartje bedacht. Alleen was het zulk mooi weer dat er van frobelen weinig kwam. Het hart komt bij de Blokker vandaan.
 
 
Het papier heet Loveletters, maar van wie?????



 
Ik ben weg van de kleuren bruin en roze, dus dat is dan ook wel te zien. Dus eindelijk is hij af! Hil had hem al eerder klaar, maar ik nu dus ook.

Het is de bedoeling dat hij in de etalage komt bij de Hobbystunter. Maar de herfstetalage vond iedereen zo leuk dat hij nog even is gebleven. Dus het scheelt weer werk, heb ik al dingen klaar voor de volgende etalage.

Bedankt voor het kijken,
greotjes Jannie

donderdag 18 oktober 2012

Beloofde plantensteker

 
Hallo allemaal,
 
hier de beloofde plantensteker die ik gemaakt heb voor de workshopdag van de Hobbystunter.
 
 
Hij is ingekleurd met Distressmarkers en heb hem in een potje hei gezet. Stond heel gezellig op tafel.
 
Bedankt voor het kijken,
groetjes Jannie

donderdag 11 oktober 2012

Plantensteker

 
Hallo allemaal,
 
ik heb voor de workshopdag van de Hobbystunter een houten plantensteker gemaakt. Deze heb ik voor mezelf thuis eerst uitgewerkt en voor de winkel een andere gemaakt. Helaas ben ik vergeten om daar een foto van te maken, maar die houden jullie nog tegoed van me.
 
 
De Magnolia heb ik ingekleurd met distress markers en vind hem heel lief geworden. De mensen die de workshop volgden hebben hem niet allemaal af gekregen maar het kleuren is het belangrijkste vind ik. Plakken en versieren kan je thuis ook nog doen. Het is een hele leuke dag geweest en heb ervan genoten.

Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

zaterdag 6 oktober 2012

Home Sweet Home

Hallo allemaal,
 
ik vond de huizenmal van Marianne design helemaal niks. Te groot, wat kan je ermee? Gelijk je kaart vol. Tot ik ontdekte dat er 1 huis was dat je in delen kon gebruiken. Dan heb je in totaal 3 huizen.   Dan krijg je 2 heel andere huizen en kan je er meer mee doen.
 
 
 
Ik heb een kaart gemaakt die ooit eens in de Magnolia Ink gestaan en ik vind hem heel leuk om te maken. De stempel is ook van Marianne design, en ingekleurd met Copic markers.

Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

woensdag 3 oktober 2012

Haloween

Hallo allemaal,
 
zoals beloofd hier de haloween kaart die ik gemaakt heb voor de etalage. het papier is van Graphic 45. De katten op het muurtje zijn embellisments. Vond ik wel leuk om er bij te doen.
 

 
In de Magnolia Ink stond een patroon van een heksenhoed, die kon je vergroten, maar ik heb ervoor gekozen om de maat te houden zoals die in het blad stond. Er ook geen Magnoliastempel op gedaan alleen versierd met bloemen, blaadjes en lint.

 
Eenmaal bezig met Haloween vond ik het wel steeds leuker worden en besloot ook nog een tasje te maken. Ook dit is papier van Graphic 45  en is van vorig jaar het heet de Magic of Oz.

Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie