maandag 28 januari 2013

Gebroken hart

Hallo allemaal,
 
ik heb een kraft hartje opgepimpt. Het hartje is in 2 delen en kan je uit elkaar schuiven. Ook binnen in heb ik hem versierd, alleen geen foto van gemaakt, bedenk ik net. De stempels zijn van Tim Holtz,en het papier van Authentique, Lovely. Het is mooi papier in rode en roze tinten. 
 
 
 
De roosjes zijn bij de Boekenvoordeel vandaan. Een stukje papier opgerold en met inkt bruin gemaakt. Touwtje eromheen, lintje en kantje ertussen, bedeltje er aan en je hebt een heel leuk geheel.
 
Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

vrijdag 25 januari 2013

Love

Hallo allemaal,
 
ik heb deze keer een doosje gemaakt met een mal. Hij is van Rayer en al vrij oud maar hij blijft leuk om te doen. Mijn favoriete Magnolia gestempeld, ik vind hem zo leuk gebruik hem vrij veel.
 
 
 
De letters zijn ook gestempeld en zijn van Papermania, Vintage Notes. Ik heb ze wel los geknipt anders waren ze te groot voor het doosje. verder heb ik het doosje vrij simpel gehouden anders zou hij te druk worden.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie
 

vrijdag 11 januari 2013

Me to You

 
Hallo allemaal,
 
ik ben al begonnen met Valentijn. Dit komtook omdat ik in februari de etalage van de winkel weer mag doen en het thema is dan Liefde. Dus ben ik daarmee al aan de slag gegaan.
Ik heb een zakje gemaakt van wit cardstock en bewerkt met papier van Do crafts, especially For You. Er zitten ook tags, stickers, plaatjes in. Het zijn lieve kleurtjes.
 
 
Ik heb de kleuren roze en wit gebruikt. De stans is van Papermania en de bloemetjes van Joy. De takjes zijn van een pons. Er zijn ook hele leuke stempeltjes van deze lieve beertjes.
Ik moet alleen nog uitproberen met welke kkleur inkt ik ze moet stempelen. Zwart vind ik niet kunnen want het zijn eigenlijk grijze beertjes. Hebben jullie een suggestie???
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie 


zondag 6 januari 2013

Happy new year

Hallo allemaal,
 
voor iedereen een creatief en gelukkig nieuwjaar gewenst.
 
Op de cropdagen van Scrap for Friends hadden we met een paar afgesproken om kerstkaarten te maken. Je maakt thuis een voorbeeldkaart en maakt een pakketje die je dan kan maken. Was heel leuk om te doen. Alleen moet je wel onthouden wie de kaart gemaakt heeft, en niet die kaart op sturen. Wat mij dus overkomen is. Ik had naar mijn vriendin de kaart gestuurd die zij gemaakt had. Dat is wel heel dom!!!! 
 
Dus om het goed te maken heb ik deze New Years slinger gemaakt. Nu nog hopen dat hij aan komt
 



 
 
 


 
Bedankt voor het kijken en een fijne dag,
 
groetjes Jannie