woensdag 27 maart 2013

Kookboekje

Hallo allemaal,
 
op 9 april geef ik een workshop bij de hobbystunter. We gaan dan een kookboekje maken vaneen  Grungeboard minialbumpje van Tim Holtz.
Hieronder zie je een klein stukje van het boekje. Het word hard werken om hem klaar te krijgen maar hij is helemaal leuk( vind ik zelf).
 

 
Het papier dat we gaan gebruiken is van Graphic 45 en helemaal goed voor dit onderwerp. Dus als je zin hebt kom gezellig meedoen en neem je leivelingsrecept mee.

Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

vrijdag 22 maart 2013

Jurkje op canvas

Hallo allemaal,
zoals jullie weten hebben we op donderdagochtend hobbyochtend bij Jose in de winkel. We maken elke week iets anders.
Deze keer had Jose iets gezien op het het blog van Maja design. Een jurkje maken op een canvas.
Ik heb eerst de randen van het canvas bewerkt met de kleur Shaded Lilac, van Distress inkt. Daarna met een tekststempel gestempeld met Vintage Photo.
Het papier is van Graphic 45, Secret Garden. Dit heb ik gescheurd en op het canvas geplakt. Daarna van paars cardstock het bovenstuk van de jurk gemaakt. De rok aan het lijfje geplakt en hierover heen weer een lintje met lila roosjes. De jurk aan een klerenhangertje gehangen van Tim Holtz en op de schouder een ecru roosje.
Aan de zijkant van het canvas een stukje krant geplakt en een swirl gestempeld. Het kippengaas heb gestempeld met Seedles Preserves, distress Inkt. Onderaan de jurk nog een kantje en klaar.

Het leuke van zo'n ochtend is ook dat je allemaal hetzelfde maakt en elk projectje toch anders is, dus als je zin en tijd hebt kom gezellig meedoen.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 14 maart 2013

Memobord

Hallo allemaal,
 
ik heb een workshop gegeven en we hebben  dit memobord gemaakt. Ik vind hem erg leuk geworden en moet nog worden opgehangen. Daarna kunnen er kaartjes of foto's in.
De knopen zijn vastgezet met vissersgarren. Door de roze knopen heb ik ook nog stukjes touw gedaan.
 
 
 
De roze knopen komen uit mijn knopenpot en mocht jezelf uitzoeken. Omdat ik een hele grote pot knopen heb was dit wel even zoeken. Vooral om te kijken of er 3 dezelfde knopen in zaten. Maar dat is gelukt. Iedereen ging met een mooi memobord naar huis. Ze waren allemaal anders geworden.

Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie