woensdag 17 juli 2013

Vintage doosje

 
Hallo allemaal,
 
 vorig jaar op de knotsgekke kaartendagen, heb ik bij Scrap-unlimited leuke embellisments gekocht. Ze hadden vooral vintage artikelen, ik was er helemaal weg van.
Een paar weken terug kreeg ik de nieuwsbrief van scrap-unlimited en daar stonden deze vintageboekjes in. Ik heb ze samen met een vriendin besteld. afgelopen zondag zijn we er mee aan de slag gegaan. Het paaketje bevat een vroeuwen en een mannenboekje, papier en alle embellisments die je nodig hebt.
 
 
 
Dit is het eindresultaat geworden. Meestal maak ik niet iets helemaal na en doe m'n eigen draai eraan geven. Alleen deze keer heb ik het wel gedaan volgens de beschrijving.
Nu moet het mannenboekje nog, maar dat komt vanzelf ook een keer. Het is zulk mooi weer dat het zonde is om binnen te zitten.

Bedankt voor het kijken,
groetjes Jannie

woensdag 10 juli 2013

Schotse Hooglanders

Hallo allemaal,
 
om ons appartementengebouw zitten nog steeds hekken van de bouw. Het ziet er niet uit en dus hebben we besloten, samen met de deelgemente, om doeken met fotoos op de hekken te bevestigen. Dus ben ik op pad gegaan om fotoos in de wijk te maken.
Ik was nog nooit op het brienenoord eiland geweest, maar dan kan je dan wel mooie fotoos maken van de Brienenoordbrug. Dus wij er naar toe.
Nu wist ik wel dat er Schotse Hooglanders lopen, maar ja die moet je maar net zien. Wij lezen een bordje waaropo staat dat je minstaens 25 meter afstand moet houden. "Ja maar wij komen ze toch niet tegen"zeg ik tegen mijn vriendin. We fietsen het pad op en nog geen 10 meter staan ze te grazen!!
Je kan ze bijna aanraken zo dichtbij. Dus gelijk fotoos maken. Hij is zo leuk om te zien, al die haren voor zijn ogen. 
 
 
Ze zijn wel groot moet ik zeggen maar wel mooi.
Nu maar hopen dat hij ook zo mooi op zo'n doek komt te staan.
 
Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

zaterdag 6 juli 2013

Filmstrip

Hallo allemaal,
 
deze keer heb ik een filmstrip van Bizzee opgepimpd.
Ik heb hem in vintagestijl gemaakt. Ik heb hem eerst bewerkt met gesso. Daarna bewerkt met distress inkt om een vintagelook te krijgen. Ik heb plaatjes van internet gehaald en afgedrukt op cardstock.
 
 
 
De filmstrip is van Tim Holtz en heb ik vastgemaakt met nietjes, daarover heen hartjes en een tag geplakt en de nietjes zijn niet meer te zien.
 


 
Bloemetjes en tekst erop en klaar is je filmstrip. De teksstempel is van Different Colors.

Hij is zo leuk om mee te werken. Hij is ook leuk van prijs. Dus kan je hem ook cadeau doen met leuke fotoos erin.

Bedankt voor het kijken en een fijn, zonnig weekend,
groetjes Jannie