vrijdag 11 november 2011

kerstkaarten

Hallo allemaal,

ik ben een paar weken geleden een weekend naar Hil geweest en heb daar voor haar workshop een voorbeeldkaart gemaakt. Nu was ik zelf al van plan om voor de kerst labelkaarten te maken, dus kon ik gelijk proberen hoe het resultaat zou zijn.
Het stempelafdrukje is gemaakt op kraft en ingekleurd met derwent potloden. Ik vond het resultaat minder mooi dan met copic markers. Het werd een beetje flets, maar misschien moet je er ook meer mee oefenen voor een beter resultaat.


Thuis ben ik dus zelf aan de slag gegaan met mijn kaarten en heb er mijn eigen invulling aan gegeven. Met het resultaat ben ik wel tevreden.

Het papier is van My Minds Eye en heet Holiday Glitterbook, volgens mij is het van vorig jaar maar dat weet ik niet zeker.
De klok is van Tim Holtz, stempel van Forever Friends. De brad en de bloemetjes komen bij de Xenos vandaan. De takjes zijn van Marianne design.

De magnolia heb ik  ingekleurd met copics en op de rand van de muts glitterlijm gedaan.
Zo het begin is er, nog minstens 30 te gaan maar dat gaat goed komen. Ik heb nu de smaak te pakken en dan gaat het snel.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie


3 opmerkingen:

 1. De tags is erg mooi geworden, vind op kraft wel leuk. De onderste is wel prachtig. Succes met de rest maken.

  groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Jannie, :o)
  geweldig is je tag geworden zo heel anders dan die voor de workshop ;o)

  liefs Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tags!! Ik zag iets bekend want Hil had dit weekendje deze label ook mee en die konden we ook maken! Onwijs leuk, die tags vervelen nooit!

  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen