vrijdag 4 november 2011

Krea doe

Hallo allemaal,

Woensdag zijn we naar de Krea Doe geweest, helaas hebben we in de file naar utrechrt gezeten dus i.p.v. 10.00 uur waren we er pas om 11.00 uur. Voordeel was wel dat je bij de ingang gelijk door kon lopen.
Het was ook redelijk druk en door dat ik in mijn rolstoel zat was het soms ook lastig om ergens langs te komen, maar het is gelukt.
Hier mijn aankopen van de Krea Doe.

Natuurlijk moest er weer papier gekocht worden, want dat hadden we niet meer en  ook magnoliastempels. Omdat wij altijd doorlopen naar achteren heeft het als voordeel dat je 'smiddags pas bij de eerste stands komt waar het dan niet druk meer is en je op je gemak kan kijken en zoeken.
We besloten om naar huis te gaan toen we een vriendin van de buurvrouw tegen kwamen en die vertelde dat er zo'n leuke stand was met borduurwerken. Daar moesten we natuurlijk ook op af en jawel weer een borduurwerk gekocht.
Wat ons nog nooit gelukt isdit keer  gingen we naar huis terwijl er omgeroepen werd dat de beurs ging sluiten, meestal gaan we om 15.30 richting huis, dan ben ik meestal versleten. Toch een voordeel een rolstoel, maar ook wel lastig je merkt dan pas hoe beperkt de dingen zijn die je kan zien. en hoe mensen reageren als je ze per ongeluk aanrijdt. Sommige stands zijn zo krap daar kan je lopend al niet goed naar binnenkan,  laat staan in een rolstoel. Ik heb wel bewondering gekregen voor mensen die altijd in een rolstoel zitten en iedere keer tegen deze beperkingen oplopen.
Dit weekend lekker aan de sla g met mijn aankopen.
Bedankt voor het kijken en fijn weekend,

groetjes Jannie

1 opmerking:

 1. Hey Jannie,

  Wat ben je leuk geslaagd zeg!! Heerlijk al die mooie spulletjes!! Ik was er zondag en ook leuke dingetjes gescoord!!
  leuk blog heb je en ik kom zeker vaker langs om ff een kijkje te nemen. Groetjes aan jet

  Liefs,
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen