maandag 29 augustus 2011

Zoek geraakt.

Hallo allemaal,

nou  had ik zo'n leuk kaartje gemaakt voor mijn vriendin Hil is tie zoek geraakt!!! Gelukkig hebben we de foto's nog. Dus Hil zo zag hij eruit.


En ja het klopt de hartjes staan onder de tekststempel op z'n kop. Jet zei dat je het niet zag, totdat het kaartje af was toen was haar 1ste opmerking; de hartjes staan op z'n kop! Bleek dat ze had gekeken naar de stempelrand (just rite) ook met hartjes.

Het papier is van Maja en ik heb een stans van Marinne design gebruikt en natuurlijk een Magnolia ingekleurd met copics.

Ik weet niet of het mij lukt om snel weer wat op het blog te zetten zit met m'n been in het gips en dat is wat onhandig bij de computer en ook om buiten borduren creatief bezig te zijn. Ga zo oefenen met een soort bedtafeltje dat ik te leen heb gekregen.

groetjes en wie weet tot later, Jannie

zondag 14 augustus 2011

21 jaar

Hallo allemaal,

ons nichtje Manuela is gisteren alweer 21 geworden. Wat gaat de tijd toch snel. Het is een leuke spontane meid, die stoer is. Heeft nu zelfs motorrijles. Verder is duiken haar grote passie.

De stempel van swiming Tilda (Magnolia) kwam net te laat binnen om op een kaartje te worden verwerkt. Om in stijl te blijven gekozen voor een maritieme kaart, met ook een Magnolia.


Het papier is van Maja. De stempelafdruk is ingekleurd met copics. Ze hangt aan een stukje sisaltouw. Oh ja ik heb ook nog blaadjes gestanst, stans is van Marianne Design.

fijne dag allemaal, groetjes Jannie

dinsdag 9 augustus 2011

theedoosje


Hallo allemaal,

voor mijn jarige buurvrouw heb ik een theeddoosje bewerkt. Het doosje komt bij de Xenos vandaan, het papier is van DCWV Linen Closet. Ik vind dit mooi papier ook omdat er glitterpapier bij zit. De bloemetjes komen bij Your Zoap vandaan en het lintje van de markt.

Ik heb de randjes van het doosje eerst wit geverfd en ze daarna met Vintage Photo, distressinkt van Tim Holtz bewerkt. De bloemtjes plak ik vast met het lijmpistool, het voordeel hiervan is dat het gelijk vast zit en niet snel weer los gaat.Je moet wel voorzichtig zijn met de lijm want die is heel heet en kan brandblaren veroorzaken.

Bedankt voor het kijken en een fijne dag,
groetjes Jannie

zondag 7 augustus 2011

Voor Xandra

Goedemiddag,

vandaag een kaartje voor mijn schoonzusje Xandra die morgen jarig is. Het kaartje heb ik gemaakt in april tijdens een weekend weg met 4 scrapvriendinnen. Lekker in Zeist naar de stempelbeurs geweest, ook nog even langs bij Paper & Pictures. Daar vind ik altijd wel weer iets nieuws. We bereiden voor zo'n weekend altijd projectjes voor. Deze kaart had Hil voorbereid. Het idee van de kaart komt uit de Cards Only. De Magnolia heb ik gekleurd met Copics en ook gedeeltelijk aangekleed met designpapier. Vesierd met bloemen en klein bedeltje.
Ik weet zeker dat Xandra hem heel leuk zal vinden bewaard altijd alle zelf gemaakte kaarten.

Bedankt voor het kijken en een fijne zondag, het weer is freubelachtig dus dat moet lukken.

groetjes Jannie