vrijdag 10 augustus 2012

Verjaardagskaartje

Hallo allemaal,

afgelopen zaterdag ben ik naar crop van Doe@ding  geweest, het was heel gezellig. Het leuke vind ik dat je altijd ideeen op doet en kan zien wat andere maken. En je kan gelijk in de winkel shoppen, als je wat tekort komt of vergeten bent. Dat is minder goed voor je portemonnee.

Ik heb een kaartje gemaakt voor mijn schoonzusje die jarig is geweest. Het idee van de tags heb ik gezien bij de crop en vond het een leuk idee.
De stans rechts boven is van Memorybox en de onder kant kan je dan weer omvouwen en er een tekstkaartje in doen. De tag aan de linkerkant is van tim Holtz.






 De ovale stans is van Cheery Lynn. De Magnolia is van de laatste serie. Ik vind het krulletjes haar altijd zo leuk. 



De grote bloem is van Die-namics en echt heel leuk om mee te werken. Het papier is van restjes die ik over had van de lectuurbak. Is dat ook weer op. De tekststempel is van Whimsy Stamps, The good life tickets.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

3 opmerkingen:

  1. Hoi Jannie,
    Je kaartje is prachtig geworden. Ik kon geen info over de drop vinden dus vroeg me af wat het was en ben niet gegaan. Jij hebt echter weer leuke ideeën opgedaan en een mooie kaart gemaakt.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jannie,

    Wat een schitterende kaart heb je gemaakt. Zoals je wellicht al gezien hebt ben ik gelijk volger bij je geworden en zou ik het heel leuk vinden als je ook volger bij mij zou willen worden.
    Lieve groetjes
    marjon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi marjon,
      ik vond het erg leuk dat je volger bent geworden. Ik had ook al bij jou gekekne en me opgegeven als volger,alleen had ik geen foto er bij.

      groetjes Jannie

      Verwijderen