donderdag 6 juni 2013

Stempelen

 
Hallo allemaal,
 
op dinsdagavond komen we altijd met een aantal vriendinnen bij elkaar om te hobbyen. Afgelopen dinsdag waren we maar samen. We zijn toen aan de slag gegaan met inkt, embossingpoeder, enamel en stemppels.
We hebben de stempels eerst met Versamark gestempeld en daarna er clear embossing poeder over gestrooid. Verhit met de heattool. Daarna de kaart bewerkt met distressinkt.
 
 
Op de kaart met distressinkt weer de takjes op de rand en op de onderste kaart gestempeld.
 
 
Tekst ook gestempeld met distressinkt en een tekststempel.


 
Condoleancekaarten maken is wel lastig vind ik alrijd, maar worden erg gewaardeerd merk ik ook.Op deze kaart eerst de achtergrond gestempeld, daarna de rozen en die ziijn weer met embossingpoeder gedaan. Toen de kaart weer bewerkt met inkt en een tekst bovenaan de kaart gestempeld. Van Joy heb je nu hele moooie condeleance tekststempels.

 
Dit labeltje is nog niet helemaal klaar maar ik wilde hem toch al laten zien.. Gewerkt op dezelfde wiijze als de bovenste kaarten.Hierop witte enamel gebruikt.

Eigenlijk is het heel leuk om zulke kaarten te maken. Waarom ik het dan niet vaker doe??
zaterdag ga ik naar Doe@ding een workshop volgen bij Anite Izendoorn. Zij werkt ook met deze materialen en ben dus heel benieuwd wat we gaan doen. Ik leer er vast weer wat bij.

Bedankt voor het kijken, het is stralend weer dus vanmiddag lekker de zon in.

Geniet ervan, groetjes Jannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten